Stop klagende og foretage en ændring

Jeg har tænkt mig at skrive noget, der ikke måske er populære, men hvis det krænker du i hvert fald, det betyder sandsynligvis, at jeg skriver dette for dig. Jeg skriver dette for at hjælpe dig… ikke at kritisere eller nedgøre dig. Jeg vil hver iværksætteren til at fortsætte med at vokse i hele karrieren online, og nogle gange hvornår vi ikke acceptere ændring… vi stoppe voksende. Jeg ønsker ikke, at det sker for dig.

Sidst, har jeg set en masse online service-baseret virksomhed klager over, at billigere alternativer presser dem ud af markedet. Jeg har set virtuelle assistenter vred, at nogen ville arbejde for US $10 per time. Jeg er overrasket at vrede, for $10 er over mindstelønnen i hver enkelt stat i USA og provinsen i Canada (2005 statistik). Ja, jeg ved, kører en VA firmaudgifter bærer, men mange mennesker arbejder online kun ønsker nok til at være i stand til at blive hjemme, i stedet for at traske til en crappy job. God til dem for at være opfindsom.

Jeg har set artiklen forfattere og artiklen distributionstjenester irriteret at ny software og automatiseret proces at skære i deres bundlinje og får dem til at miste kunder. Det synes, hay dage for at få udbetalt $100 plus pr artikel er væk… eller er de?

Hvis du er at lade din virksomhed dø fordi lavere omkostninger tjenester kommer i – er det tid til et wake up call. Klagende kommer ikke til at få dig overalt, undtagen muligvis konkurs. Efterhånden som flere og flere mennesker kommer til at arbejde online, vil der være en masse mennesker, der arbejder for hvad du synes er hoftestykke ændre. Som programmører får mere kreativ med teknologi, vil flere processer blive automatiseret.

En smart forretningsmand vil gøre konkurrencen irrelevant… eller så irrelevant som overhovedet muligt. Hvis du forsøger at få din typiske “Internet marketingmedarbejder på et budget” at ansætte dig for $25 per time at besvare hans e-mails… du vil sandsynligvis miste til de moms, der bare ønsker at tjene en timeløn til at blive hjemme med deres børn. Men hvis du sætter dig selv fra hinanden og mål et marked, der ikke ønsker at nikkel og dime og opfatter dyrere tjenester som mere professionelle—kundelisten vil vokse. Hvis du har tilfredse kunder betale $25 i timen, kan de altid henvise flere kunder, der vil betale $25 i timen.

Hvis du er en forfatter og du tror det er fair at charge $100 til at skrive en artikel (og helt ærligt… velskrevet artikler er så værdifulde), er klar over, hvor mange penge du kan tjene ved at skrive artikler til eget brug. Plus, du har ikke hovedpine af at gøre med klienter.

Dette er erkendelsen af, jeg var nødt til at komme til i 2003. Jeg var en tekstforfatter til leje. Jeg gjorde ikke opkræve top dollar (og et par tekstforfattere klagede til mig om det)… men jeg var ikke i bunden af bunken, som satser gik. Jeg tænkte, hvis nogen ville betale mig $75 til at optimere en hjemmeside side for dem… Hvorfor var jeg spilder min tid at lade dem tjene resterende indkomst fra det? Hvis nogen ville betale mig $150 til at skrive en kort side af salg kopi… bare hvor mange penge de tjener fra at gøre det værd at deres tid?

Efter tænker omkring det, jeg besluttede at afslutte tager klienter og koncentrere min indsats på ved hjælp af min egen skrive færdigheder for at tjene mig resterende og passiv indkomst. Nu gør jeg ca 5 gange meget som jeg gjorde dengang, og jeg arbejder meget mindre. Bedst af alt, jeg har ingen kunder beskæftiger sig med. Du kan se, hvornår udlejer selv for løn… du er nødt til at fortsætte arbejdet for at tjene at den løn, og det kan være en reel dræn på din tid og energi.

Hvis du har klager over eksterne ændringer, der påvirker din virksomhed, virkelig tænke over hvordan du kan ændre din egen tilgang til at gøre det arbejde for dig. Alle virksomheder har til at udvikle sig til at holde trit med skiftende tider. Efter alt, gjorde McDonalds engang sige ville de aldrig tilbyde en veggie burger.

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Stop klagende og foretage en ændring

 1. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your web site offered us with useful info to work on. You’ve performed an impressive job and
  our entire neighborhood where can i buy viagra over the counter usa be thankful to you.

 2. Annieboape skriver:

  Hello guys!
  I’m sitting at home from the virus. I’m bored…
  Write to me on the site https://cutt.us/novirus
  My nickname Stella2020
  Let’s play 🙂
  Have Skype!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.