Mere forretning for sælgere, bygherrer

Mange af os troede, at ved nu er markedet for fast ejendom fordel ville have svunget fra købere til sælgere, men der ikke synes at være tilfældet. Med sommeren nærmer sig sin afslutning, vil nogle hævde, at en solid hjem køber i dagens flad ejendomsmarkedet er gode valg.
Nervøs sælgere og bygherrer sommetider overveje deres spørger prissænkninger i et forsøg på at udvide deres marked, men sådanne aktioner kan kun forbedre scenariet for købere, der er allerede aktivt shopping. Det tager en lidt anderledes tack faktisk oprette nye købere eller trække dem ud af den legendariske træværk.
Fordi finansiering en ned betaling er et problem for mange låntagere, bør reklame, udbetaling bistand er tilgængelig lave flere sælgere telefoner ring. (Du kan få oplysninger om sådanne programmer på www.PhillipsHQ.com.) langs disse linjer, tilbyder at dække købere lukke omkostninger vil låne favør en sælger over en anden.
I år, har bilindustrien marketingfolk med held overbevist købere de har råd til de månedlige betalinger for deres nye indkøb. Hjem bygherrer og sælgere kan gå fra smart at kyndige af befriending en pant ekspert, der kan hjælpe dem ingeniør attraktiv finansiering af programmer til at hjælpe dem med at gøre det samme. At kunne fortælle låntagere hvordan potentielt små deres månedlige betalinger vil være for et nyt hjem kunne skjult lookers til købere.
Lejlighedsvis, kan hjem sælgere ikke ønsker eller har brug for alle penge fra deres hjem salg straks. Denne situation giver vidunderlige muligheder for både købere og sælgere. Kreative sælgere kan sælge deres hjem til fuld pris eller bedre ved at tillade deres købere til at købe hjem ved hjælp af en “sælger andet”. I dette tilfælde, at køberne rent faktisk købe egenskaben ved hjælp af penge fra to kilder: banken og sælgeren. Pant selskab finansierer de fleste af køb (normalt omkring 80%) og sælger vil finansiere de fleste eller alle af resten.
Ved hjælp af disse eller andre simple og kreativ finansiering metoder og tips, bygherrer og sælgere både kan få en særskilt markedsføringsmæssig fordel. De fleste vil gavne økonomisk ved at skabe måder at faktisk hjælpe potentielle købere finde måder at købe deres nye hjem.
Timothy Phillips er et pant bankmand og avisen klummeskribent. Du kan få adgang til hans Wealth Academy™ arkiver på eller telefon ham gratis på (866) 369-4516. Homebuyers bør altid konsultere en professionel vejledning specifikke for deres situation.
Tim Phillips side 1 af 2 2 August 2004

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.