Leje en Virtual Assistant kan hjælpe din virksomhed vokse

I dagens hårde økonomiske tider er det svært at tænke på ansættelse af en anden til at hjælpe dig, men det kan være mere omkostningseffektivt, end du tror. Hvis du bruger en stor procentdel af din dag, gør “travle arbejde” i stedet for at arbejde på voksende din virksomhed eller ved at vinde flere kunder, kan en virtual assistant være rigtigt for dig.
Er du en forfatter, men bruge mere tid på at undersøge og mindre tid på din faktiske skriftligt? Er du en professionel træner, men tilbringer mere tid med din nyhedsbrev og andre daglige ting og mindre tid på at finde nye kunder? Er du en ejendomsmægler, men bruger mere tid på dine forsendelser i stedet for at få nye lister? Måske du hjem business ejer og du er Webmaster, receptionist og assistent All-in-one, men du er ikke produktive nok. Disse er omstændigheder hvor en assistent kunne bruges. Nu er du tænker, min virksomhed er for nyt eller min virksomhed er for lille til en assistent. En “Virtual Assistant” kunne være dit svar.
En virtuel assistent virker kun når det er nødvendigt. Med andre ord betaler du kun når der er arbejde at gøre. Du måske kun har brug for nogen til at sende din ugentlige nyhedsbrev, lave noget research til bogen, du skriver, holde din tidsplan/kalender, lave en mail til dig, eller alle de ovennævnte. Om det er en time om ugen eller 20, bliver din VA der for dig. Hun eller han kan bo hvor som helst, så du ikke behøver at give kontorlokaler eller udstyr. Skat, social sikkerhed og fordele ikke vil være en bekymring for dig, fordi din VA arbejder for sig selv.
At finde og ansætte en VA er også en nem proces. Med teknologi altid skrider og flere mennesker ønsker at blive hjemme med deres familier, mange assistenter forlader arbejdspladsen og starter egen virksomhed hjemmefra og bringer alle deres erfaring med dem. Du kan få deres CV og referencer eller bare leje dem for et lille job. Takt dit partnerskab vil du føle sig bedre tilpas, tildele mere arbejde. Til enhver tid, hvis enten af du føler, det er ikke den rigtige pasform kan du nemt viderebringe dette til hinanden og slutte partnerskabet.
Forsøger en VA kan være den bedste ting for din virksomhed, uanset om det er små, store eller bare begyndelsen. Fokusere din opmærksomhed mindre på din sædvanlige travle arbejde og meget mere på virksomhedens vækst. Du kan blive glædeligt overrasket over hvad en VA kan bringe til din virksomhed.

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *