Er du afhængig af at sælge?

Definition af Motivation i Websters ordbog: motiv – følelse af savn, ønsker og frygter. Baseret på denne definition, nogle kilder af motivation kan være dysfunktionel, og hvorfor det kan være så vanedannende.

Vil du være motiveret af behovet, begær og frygt eller dine værdier? Værdier er den eneste form for funktionel inspiration, versus motivation. Værdier er noget, der naturligvis trækker du frem uden en stor indsats.

Inspiration opfylder du indefra og ud kontra motivation forsøger at opfylde du udefra og ind. Det er umuligt at være opfyldt udefra og ind, og derfor kan du føle tomme, selvom du synes at have nået et mål.

De fleste mennesker, er uden at vide det, motiveret udefra og ind.

Du hører det hele tiden, jeg vil være glad, når jeg; tjene flere penge, har mere tid, lukke den store sag, har en større praksis, få en ny bil, gå på en ferie, osv…

Og din dysfunktionelle del af dit ego sind siger “er alt dette er der?”

Så lad os gå tilbage i tiden…

Til den skæbnesvangre dag… komme på, du husker den dag, da du bare vågne op fra det klare søvn og du tænkte… Hvad har jeg tænkt mig at gøre i dag?

Og så bang! Så rammer det dig! Hellig s ** t! Jeg afslutter min ganske udmærket job at min mor fortalte mig at holde og blev en iværksætter og startet min egen virksomhed! Og du startede den første dag af de mange dage i resten af dit liv, at vågne op arbejdsløse uden en garanterede løn check. Du ikke føler, at sikker gjorde du?

Så uden egentlig at vide det, i stedet for at gå ud og 100% merværdi til dine kunder, dine dysfunktionelle del af dit ego sind arbejdede på at få behovet for sikkerhed mødte gennem dine klienter. Du er nødt til at gå ud og sælge! Du er nødt til at betale dit realkreditlån og Gud hjælpe dig hvis du ikke gør.

Du løb efter nogen udsigt til, at kunne tåge et spejl og da du nærmede sig hver enkelt din dysfunktionelle del af dit ego sind tænkte “kan du købe mit produkt!” Din dysfunktionelle del af dit ego sind tænkte “jeg virkelig brug for dette salg fordi jeg virkelig har brug at føle sig trygge! Behage opspare mig! Hvis jeg kunne få denne ene salg ville så jeg føle sig godt og føler sig værdig!”

Og du genskabt dette mønster igen og igen forsøger at få behovet for sikkerhed mødte gennem dit arbejde og igen, uden for dig selv.

Og for at gøre tingene værre, så snart du nået et mål, som var knyttet til behovet for sikkerhed, som ikke kan nås udefra, din dysfunktionelle del af dit ego sind sagde “er dette alt hvad der er”!

Og denne vedvarende mønster af følelsesmæssige op- og nedture er hvad bidraget til din sandsynlige adrenalin afhængighed også.

Hvorfor er de fleste rådgivere forfalden til salg?

En af grundene er din dysfunktionelle del af dit ego sind siger “er alt dette er der?” Og mens du troede, at pengene ville bringe dig en vis grad af opfyldelse det ikke og det skyldes, at penge ikke bringer opfyldelsen, som ikke kan opfyldes gennem uden for motivation, fordi det bygger dysfunctionally til at begynde med og sandsynligvis knyttet til brug af sikkerhed.

En anden grund er behovet for sikkerhed, som din dysfunktionelle del af dit ego sind har forsøgt at opfylde udefra i stadig ikke er opfyldt.

Og man er nu afhængige af den nye behøver af adrenalin.

Så vil mønstret af “er det alt hvad der er” gentage sig selv. Mens du er at stille dette spørgsmål motivationen vil gå væk og så vil de penge tjener indtil bankkontoen går ned og du oprette endnu en skæbnesvanger dag… Og så bang! Så rammer det dig! Hellig s ** t! Jeg afslutter min ganske udmærket job og jeg er nødt til at gå ud og sælge!

🙂 Og derefter din dysfunktionelle del af dit ego sind tænker… “det er OK, i det mindste er jeg motiveret!”

Hvad er svaret?

Inspirere dig selv gennem afklare dine værdier, adfærd, vision, formål og mission for langvarige opfyldelse, som er baseret på tjenesten til andre.

Din dysfunktionelle del af dit ego sind vil så ikke siger:

“Er det alt hvad der er?”

Og at holde dig travlt med at “Sælge” så at du ikke har tid til;

Opret en ny Vision for din virksomhed

Stedfortræder eller fjerne urentable aktiviteter, klienter & produkter, som du kæmper med at bryde fri

Skifte til velhavende kunder

Reducere din Profit Mix til den mest rentable

Udelade et nichemarked eller Two

Tiltrække og ansætte en knæk supportteam

Udvikle et Internet Niche Marketing System

Skifte fra gratis til gebyr

Den fortsatte afhængighed af salg vil sandsynligvis resultere i flere af de følgende…

Uden en vision eller business plan

Frygt for forandring

Skulle få pumpet til at sælge

Arbejder uden det nødvendige personale

For mange produkter at sælge

Overselling

At gøre for mange løfter, de undlader at levere på

Gør alt for mange favoriserer

Følelse uerkendte for det arbejde, de gør

Under konflikten med forvaltning, personale og kunder

Holde ansætte de forkerte mennesker

At have dårlig kundeservice

Undlade at oprette strategiske alliancer

Undlade at bede om henvisninger

Har ingen planer om succession

Nogle interessante statistikker;

“35% af canadiske rådgivere stadig opererer uden en skriftlig business plan.” – The Advisor Guide til Building Business bind 3 udgivet af TD gensidige fonde.

33% af finansielle rådgivere er forbi en alder af 60

23% af finansielle rådgivere har ingen arv plan for deres virksomhed

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.