Business rettet til succes – To Do liste

Yola Eve

Business træner

VIP kvalitet Software

Du har brug at finde en ideel måde at organisere og støtte til din virksomhed. Du kan udvikle din egen stil, omfavne din indre talenter, finde “ dine og kun dine ” vej til succes.

Hver starter ud specialist, der er ved at organisere deres egen praksis ønsker at være vellykket lige fra starten. Hvordan man gør det? Hvor kan man finde en perfekt måde at køre privat Biz? Er man nødt til at tilbringe år for at få succes? Jeg ville sige nej til år og flere business start outs.

Mange mennesker ønsker og jeg siger, de kan køre deres forretning udmærket fra start, mens de fortsætter med at udvikle. Fra min egen erfaring, jeg gik og jeg har talt med succesfulde mennesker. Jeg lærte om deres fejltagelser, jeg sætte påmindelser til mig selv til at opnå mere på min start niveau. Og jeg gjorde det.

De siger, at vejen til succes er hårdt arbejde. Jeg ville enig i.

De siger, at hvis du ikke er født som en forretningsmand du nødt til at arbejde hårdt i år at få de nødvendige kvalifikationer. Nå, er jeg ikke sikker på om.

De siger, dette er min favorit, der:

“ Han er bare heldig … han har ikke gjort noget for at få, hvad han har allerede … han har en god karma. ” LOL

Der er en ny tendens, som jeg har accepteret og fulgt. Jeg begyndte at udvikle vaner af rige mennesker fra begyndelsen. Min virksomhed er lille og det var kun i mine egne bestræbelser på at køre det ordentligt. Jeg havde ingen revisorer eller business rådgivere i min familie. Ingen af mine venner havde deres egen ventures. Jeg havde ingen til at henvende sig til. Ingen kunne faktisk give mig en idé hvordan man kan køre min virksomhed og organisere mig selv med held. Men jeg har gjort det alligevel. Tak til den allerede succesfulde mennesker, psykolog og business trænere, der har hjulpet mig til at bringe bedste frem i mig.

Jeg kiggede på dem. Jeg studerede dem. Jeg arbejdede med dem. Jeg gjorde det hele for at ordne min indre problemer og frygten for fiasko, der blev sendt til mig i min barndom. Jeg er sikker på, mange mennesker kan forholde sig til mig. Fordi, vores forældre gjorde ’ t altid ved, hvordan man underviser os i en bedre måde. De var rejst af deres forældre, der har givet dem, hvad de kunne. Og nogle gange disse ting er ikke bedst at arbejde positivt i vores liv. Anyway, jeg arbejdede gennem mine problemer, fordi jeg virkelig ønskede at blive en succes i mit liv. Jeg var motiveret til at skabe bedre liv for mig selv, min familie og mit barn.

Alt der skete for mig i øjeblikket, jeg forstået at jeg kan være vellykket og velhavende, kun hvis jeg udvikle noget af min egen. Noget, der virker i mit liv. Noget, der kunne hjælpe andre mennesker til at gøre deres liv bedre.

Men hvordan man gør det? Sådan finder du noget af dit eget? Hvordan til at udvikle og implementere det i din virksomhed?

Søgningen er faktisk ikke så lang tid.

Du sætte et mål og spørg dig selv:

“ Hvad er min og kun min, talent? ”

Svaret vil komme til dig i gang. Nogle gange kan det tage et par måneder, nogle gange et par dage, nogle gange et par minutter for svar at komme til dig.

Efter at du tager en anden vigtig ting og sætte den på arbejde. Din tro.

Tror du helt på dig selv? Hvis ikke, bør du arbejde på den. Jeg ville ikke ’ t give nogen råd her, fordi hver person helt adskiller sig fra hinanden. Svaret er i dig. Det eneste fælles forslag er at besøge igen, en vellykket og erfaren specialist, psykolog, business træner. Fortæl dem, hvad du har brug for præcis, de vil hjælpe dig.

Gøre en anden ting for dig selv. Sæt et bestemt tidspunkt og dato for dig selv når du ønsker denne tro at dukke op i dig, og du vil være klar til at begynde at gøre noget. Tid og dato vil hjælpe dig med at organisere dig selv bedre. Det vil gøre dig gå videre hurtigere, fordi du har udløst dine underbevidste og super bevidst mekanisme for at lykkes. Der er et ordsprog der “ hvis du virkelig ønsker noget, hele universet vil hjælpe dig med at opnå hvad du vil. ”

Nu tilbage til vores succes trapper. Du er nødt til at klatre dem.

Din næve vellykket skridt er at holde styr på hvert arbejde du gør i hele døgnet. Tro med hele dit hjerte i alt at du gøre og en liste over hvad du gjorde i din lille resultater To-Do-liste. Det er skal hvordan du vil være i stand til at holde styr på hvad der sker, og hvad stadig gøres. Det er, hvordan du vil kunne få mere tro på alt, hvad du gør.

Lære at organisere dig selv. Frister, hvad og hvornår der skal gøres, oprettet eller færdig. Angive estimerede tid for hver arbejde, du gør. Det er nøglen til vellykket time management færdigheder.

Lav en to-do liste over alle dine tjenester, der sælges til dine kunder. Opret din egen klient database for at holde styr på dine kunder. Kommunikere med dem for at lære at kende deres særlige behov og se om du kan opfylde dem og gennemføre det i din virksomhed.

Sætte din computer, arrangør, to-do liste software til at arbejde. De vil hjælpe dig med at organisere dig selv bedre, koncentrere mig om hvad din skal gøre og i hvilken prioritet alt skal indstilles. Lad din organizer være din silent assistent. Det vil alarm dig, når du er nødt til at gøre noget vigtigt skridt for skridt.

En liste over dine ideer for fremtiden. Husk, du er nødt til at skrive dem. Geniale ideer kommer og går. De har en tendens til at forsvinde i vores daglige rutine sind arbejde. Det er derfor dit hver tanke, selv vanvittig én, skal være skrevet på papir eller en computer. Fra min erfaring, samle disse ideer og derefter nogle af dem kan bringe du “ dine og kun dine ” sand succes.

PS held og lykke i din virksomhed. Blive en succes i alt, hvad du gør.

Don ’ t glemmer at hente gratis din “ hvordan man kan organisere din virksomhed ” til at gøre listen.

Dette indlæg blev udgivet i Blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.